Vi Càdec la Placeta DO Montsant

Vi criança Càdec la Placeta DO Montsant

cadec

El vi de criança Càdec del celler la Placeta s’elabora amb el raïm procedent de la vinya vella ubicada a la finca el Molí de la Bleda. Vinya plantada l’any 1960 que compta amb Garnatxa negra i Carinyena (varietats de raïm autòctones de la DO Montsant). A les que afegim un percentatge de Syrah, procedent de la finca l’Aubaga.

Entrem el raïm al celler molt madur, aquest fermenta en dipòsits d’acer inoxidable. Rep una criança d’un any en bótes de roure francès de 300l. Li segueix un repòs en ampolla d’un any més.

  • Estem actualitzant els productes de la botiga amb les noves anyades, preus i imatges del producte.
  • Al 25 de març la botiga online tornarà a estar operativa juntament amb l’oferta del Club de vins #VIHAPPY.

Vine al celler a descobrir com s’elabora!

54€

3 Ampolles

108€

6 Ampolles

El seu aroma elegant, especiat i fresc, combinat amb el sabor intens d’aquest vi ens inspiren els següents plats per a que puguis començar a pensar un moment per gaudir-lo:

Núm. Ampolles: 1400

Anyades disponibles en aquest moment: Càdec 2016


La història del vi criança Càdec Celler la Placeta

El nom Càdec amaga una dedicatòria a dues persones molt importants per a nosaltres. Aquest és un vi que s’elabora majoritàriament amb el raïm de vinya vella del Molí de la Bleda (antic molí fariner). Aquest amaga la història fosca de la nostra família – te l’explicarem durant la visita -, per tant, per nosaltres és una finca molt especial. Com també eren especials el Silverio i el Cintet (els nostres respectius avis materns). Tots dos teníen en comú la coixera, que els obligava a anar amb gaiata, garrot fet de la fusta d’aquesta planta, el Càdec.