ELS VINS

Ampolla-Blanc

Blanc la Placeta

85% Garnatxa blanca,  10% Macabeu, 4% Chardonnay, 1% Picapoll.

Vi blanc de color groc i reflexes daurats, nèt i brillant. Aroma molt agradable i d’alta intensitat, és un vi afruïtat amb registres de fruita blanca madura, mango i cítrics. A la boca, té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Tú molt bona acidesa, que li aporta frescor i de postgust llarg.

On puc comprar-lo?

 

Ampolla-Negre

 

Negre la Placeta
65% Garnatxa negra,  35% Syrah.

Vi negre d’un color vermell intens acompanyat de matissos violacis. La capa del color és mitja-alta. Formació de llàgrima abundant i de caiguda lenta.

En nas és un vi nèt i molt agradable. Amb diverses sensacions aromàtiques: al seu caràcter principalment afruïtat de tocs de cirera negra i mermelada de mores, s’hi sumen aromes de sotabosc (romaní principalment) i tocs de cafè i xocolata.

Trobem una bona entrada en boca, seguidament, apreciem que és un vi amb cos, volum i untuositat, aquí es nota el treball en lies. Amb una acidesa molt correcta i un final de boca arrodonit, gràcies a la suavitat del seu taní. Finalment, a través de la retronassal, recuperem la fruita descrita en nas, deixant una sensació final molt equilibrada.

On puc comprar-lo?