Els tres de la Placeta DO Monsant

Els tres de la Placeta DO Monsant

Els tres de la Placeta dels Guiamets estàn elaborats amb el raïm procedent de les vinyes familiars, principalment varietats de raïm autòctones (Garnatxa negra, Garnatxa Blanca, Carinyena). Treballades de manera ecològica sota la supervisió del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica de (CCPAE)

En l’elaboració dels vins hi juga un paper fonamental la figura assesora de l’enòleg Pedro Cabanillas. Aconseguint així que el projecte combini TRADICIÓ i CONEIXEMENT, la clau de la qualitat dels nostres vins.

38€

3 Ampolles

76€

6 Ampolles

Vi negre la Placeta DO Montsant

65% Garnatxa negra,  35% Syrah.

El vi negre la Placeta DO Montsant és d’un color vermell intens acompanyat de matissos violacis. La capa del color és mitja-alta. Formació de llàgrima abundant i de caiguda lenta.

En nas és un vi nèt i molt agradable. Amb diverses sensacions aromàtiques: al seu caràcter principalment afruïtat de tocs de cirera negra i mermelada de mores, s’hi sumen aromes de sotabosc (romaní principalment) i tocs de cafè i xocolata.

Trobem una bona entrada en boca,seguidament, apreciem que és un vi amb cos, volum i untuositat, aquí es nota el treball en lies. Amb una acidesa molt correcta i un final de boca arrodonit, gràcies a la suavitat del seu taní. Finalment, a través de la retronassal, recuperem la fruita descrita en nas, deixant una sensació final molt equilibrada.

la-placeta-roigx900

Vi blanc la Placeta DO Montsant

El vi blanc la Placeta DO Montsant és de color groc i reflexes daurats, nèt i brillant. Aroma molt agradable i d’alta intensitat, és un vi afruïtat amb registres de fruita blanca madura, mango i cítrics. A la boca, té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Tú molt bona acidesa, que li aporta frescor i de postgust llarg.

Garnatxa blanca

Reserva una Visita Enoturisme Celler la Placeta i descobreix la seva elaboració!

la-placeta-blancx900

Vi Càdec la Placeta DO Montsant

El vi de criança Càdec del celler la Placeta s’elabora amb el raïm procedent de la vinya vella ubicada a la finca el Molí de la Bleda. Vinya plantada l’any 1960 que compta amb Garnatxa negra i Carinyena (varietats de raïm autòctones de la DO Montsant). A les que afegim un percentatge de Syrah, procedent de la finca l’Aubaga.

Entrem el raïm al celler molt madur, aquest fermenta en dipòsits d’acer inoxidable. Rep una criança d’un any en bótes de roure francès de 300l. Li segueix un repòs en ampolla d’un any més.

Vine al celler a descobrir com s’elabora!

cadec