Els tres de la Placeta DO Monsant

Els tres de la Placeta DO Monsant

<< LA BOTIGA ONLINE ROMANDRÀ TANCADA FINS AL NOVEMBRE >>

Els tres de la Placeta dels Guiamets estàn elaborats amb el raïm procedent de les vinyes familiars, principalment varietats de raïm autòctones (Garnatxa negra, Garnatxa Blanca, Carinyena). Treballades de manera ecològica sota la supervisió del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica de (CCPAE)

En l’elaboració dels vins hi juga un paper fonamental la figura assesora de l’enòleg Pedro Cabanillas. Aconseguint així que el projecte combini TRADICIÓ i CONEIXEMENT, la clau de la qualitat dels nostres vins.

47€

3 Ampolles

87€

6 Ampolles

Vi negre la Placeta DO Montsant

Garnatxa negra,  Carinyena i Syrah.

Nota de tast: El vi negre la Placeta DO Montsant és d’un color vermell intens amb reflexes violacis. La capa del color és mitja-alta. En nas és un vi nèt i molt agradable, de caràcter principalment afruïtat, a gerds,  als que s’hi sumen aromes de sotabosc. Bona entrada en boca, vi amb cos i acidesa molt correcta. Presenta molt bon equilibri. Final de boca arrodoniti amb un taní molt suau.

Tª servei: 12-15ªC

Proposta de plat: Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells.

NegreJove

Vi blanc la Placeta DO Montsant

Garnatxa Blanca

Nota de tast: El vi blanc la Placeta DO Montsant és de color groc amb reflexes daurats, nèt i brillant. D’alta intensitat aromàtica amb aromes molt agradables on destaca la fruita blanca, com el prèssec, també fruites tropicals i cítrics i fonoll. En boca té una entradaintensa i càlida, amb volum i untuositat, la seva acidesa el fa fresc. Ens deixa un postgust llarg.

Tª servei: 5-8ªC

Proposta de plat: Musclos a la marinera.

Vi blanc DO Montsant la Placeta

Vi Càdec la Placeta DO Montsant

Garnatxa negra, Carinyena i Syrah

Vinyes velles (1960) 14 mesos en bóta de roure francès

Nota de tast: El vi negre criança Càdec DO Montsant és de color vermell cirera i de capa alta. Aroma agradable d’alta intensitat, perfil elegant amb fruita negra confitada acompanyada  de torrats, fumats i especiats provinents de la criança en barrica. És un vi amb estructura, untuositat i volum, amb un pas per boca rodó i de tacte sedós. Equilibrat i llarg.

Tª servei: 15-18ªC

Proposta de plat: Cua de bou estofada.

NegreCadec