Ni una fotografia de la verema!

reflexions

Just ara estava fent un tè a la terrassa de la Placeta (després de passar-me el matí posant noves torretes per aconseguir fer-la un espai encara més bonic). És un lloc que convida a pensar i a relaxar-se. Ja veieu la calma que transmet la fotografia, és, simplement, la realitat.

 

 

En conclusió, que ara que m’he assegut he caigut en què us hem ensenyat zero fotografies de la verema! I sí, és just el que penseu, hem anat de cul!

Tenim un petit preciós a qui volem dedicar-li tot el temps del món, i si no volem, li hem de dedicar igual 😉 el Quim s’ha fet un fart de treballar aquesta verema!! i la “fotògrafa”, és a dir jo, he deixat la càmara i les xarxes una mica en segon terme per cuidar al nostre tresor més gran.

Amb l’inici del curs escolar i l’obertura de la llar d’infants espero poder oferir-vos informació més sovint dels nostres vins!!

Una mare-empresària.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada